Bemutató óra olvasásból

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

        Az alsó tagozatos munkaközösség tagjai 2016.02.11-én szakmai megbeszélésen vettek részt, melynek témája a történelmi olvasmányok tanítása kisiskolásoknak. Kovácsné Orosz Bernadett jóvoltából szakszerűen felépített, színes olvasásórát láthattunk a 3.b osztályban.

Fő feladata a történelem megszerettetése, a tudás örömének érzékeltetése és az olvasóvá nevelés volt. A tanítónő célja elérése érdekében változatos módszerekkel juttatta újabb ismeretekhez tanulóit. A játékosságot beleszőve, különféle technikai eszközök segítségével tette színesebbé, élményszerűbbé a történelmi eseményeket. A korhű zene felidézését, az őshaza térképen való bemutatását az interaktív tábla segítségével valósította meg, amely igencsak elnyerte a gyerekek tetszését. Az anyanyelvi képességek kimunkálása, szövegelemzés, kifejező olvasás, kommunikációs képességek fejlesztése a tanóra fő irányelveiként jelentek meg.                       

A bemutató órán jelen volt Rozinka Mihály intézményünk vezetője, Ragány Zsuzsanna intézményvezető-helyettes, valamint az alsós tanítók. Az órát követően lehetőségünk volt oktatási és nevelési problémák megbeszélésére. Valamennyien szakmailag gazdagodva térhettünk haza.  

                                                                                     Kovácsné Rutkai Ildikó

 

 

 

 

 

Panoráma

panorama

Linkek

 

 

 

 

Sportolási lehetőségek a tornateremben

 

 

Női torna

Asztalitenisz

Teremfoci

Ajak-kupa