Drogprevenciós előadás a 8. osztályosok számára

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Ideje: 2012. november 29.

Előadó: Bodnár Zsolt drogprevenciós előadó a NARCONON Magyarország Alapítvány képviseletében

Az előadás témája: A drogok hatása az emberi szervezetre

 

 Az előadó, Bodnár Zsolt a témát nagyon érdekesen, életkornak megfelelően prezentálta a 8. évfolyamos diákjainknak. A gyerekekkel, közvetlen volt és nagyon jó hangot „ütött meg”. Előadása lendületes, érdekes és humoros volt. Rajzokkal szemléltette mondanivalóját.   

Hasznos ismereteket nyújtott a drogoknak az ember életére gyakorolt biológiai és lélektani negatív hatásairól, a drog okozta hangulatingadozásokról, egészségkárosodásról. Nagyon jó példákkal tette szemléletessé az előadását, például: az egy kávé reggel ébreszt; a 2-3-4 már becsapja a szervezetet; de ha valaki több liter kávét inna reggel, az elaludna. Az idegen szavakat szó szerinti fordításban is elmondta. A drog szó például: a szárított növény (gyógy). A tanulók végig tudták követni az egész előadást.

Diákjaink érdeklődve, figyelmesen hallgatták, valamint aktívan válaszoltak kérdéseire, bekapcsolódtak az előadásba. Köszönjük Bodnár Zsoltnak, a Narconon Magyarország Alapítvány drog prevenciós előadójának, hogy ellátogatott iskolánkba, mindezt ingyen, és tanulóink valamint pedagógusaink számára is egy igen jó hangulatú előadás keretében felhívta figyelmünket a drogok mindennapi veszélyeire és a megelőzés fontosságára.

Panoráma

panorama

Linkek

 

 

 

 

Sportolási lehetőségek a tornateremben

 

 

Női torna

Asztalitenisz

Teremfoci

Ajak-kupa