Pályaválasztási kiállításon nyolcadikosaink

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Pályaválasztási kiállításon nyolcadikosaink

 2014.október 16-án nyolcadik osztályos diákjaink pályaválasztási kiállításon vettek részt Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, melynek mottója: „Dönts jól, jövőd a tét!”A 15. alkalommal  megrendezett kiállításon  a pályaválasztók betekintést nyerhettek a középiskolák életébe.

 A rendezvényen  75 standon oktatási intézmények és munkáltatók népszerűsítették a tovább tanulás előtt álló fiataloknak a különböző foglalkozásokat, mutatták be iskoláikat, s adtak ízelítőt az iskolai életről. Lehetőség nyílt a középiskolások által készített ételek kóstolására, lovaglásra, rendőrségi bemutatókon való részvételre, hiszen változatos és színes programokból választhattak a tanulók.

Nagy meglepetésünkre, s egyben örömünkre szolgált, hogy  Varga Vivien iskolánk 8.a osztályos tanulója a szervezők által kiírt „A jövő szakmája" pályázaton I. helyezést ért, s értékes jutalomban részesült.

 

A pályaválasztás életünk első komoly döntése, amely évekre meghatározza sorsunkat.

Bízunk abban, hogy segítséget kaptak a szakma és iskolaválasztás előtt álló fiatalok a sikeres életpálya megtervezésében, a pályaválasztási döntés hosszútávon vállalható meghozatalában.

Panoráma

panorama

Linkek

 

 

 

 

Sportolási lehetőségek a tornateremben

 

 

Női torna

Asztalitenisz

Teremfoci

Ajak-kupa